Reggel kilenckor befejezte –legalábbis egy darabig- a munkabeszüntetést a VDSZSZ. A MÁV és a szakszervezet most újra számháborúba kezdett, miszerint sikeres volt-e vagy nem a leállás. Sajtóinformációk szerint még a héten folytatódhat a sztrájk.

Gyakrabban, de rövidebb idegig állhatnak le a vonatok – közölte a Hír TVhétfői déli Híradójában. A MÁV szerint a hét elejei munkabeszüntetés nem volt sikeres, a szakszerevezet szerint azonban igen.
Érdekes adat, hogy ott, ahol eddig a legnagyobb volt a sztrájkolók aránya (leginkább Szabolcs és Borsod megyében) a vasúttársaság közleménye szerint (Debrecent, mint régióközpontot is beleértve) 76 vonatból 46-ot sikerült közlekedtetni. Az Észak-Alföldi Régióban több mint 400-an csatlakoztak a munkabeszüntetéshez.

A bejegyzés trackback címe:

https://sztrajkinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr471460142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása