A VDSzSz Szolidaritás adventi kalendáriuma sajátos módon számol vissza a szeretet, a béke ünnepéig. Ebben a rovatukban azon - ahogyan fogalmaznak - „kiválóságok neveit tesszük közzé, akik békétlenséget szítottak a vasutasok soraiban a sztrájkok során”. Az oldal szerkesztői naponta más-más személyről írnak, hogy – idézzük - „dicső tetteik napvilágra kerülhessenek”.

 

Az első célpontjuk Szórád Róbert, a MÁV Start ZRt. technológiai üzemeltetési főosztályvezetője.

A vdszsz.hu ezt írja: „Nevéhez fűződik, hogy nem jöhetett létre megállapodás a még elégséges szolgáltatásokról a november 7-i és a 21-i sztrájkok idejére. Közreműködése eredményeképp több mint egy napig tartott a MÁV-nak a munkabeszüntetések után a vasúti forgalom helyreállítása. Ő az, akinél a még elégséges szolgáltatás fogalma egyet jelent minden vonat menetrendszerinti közlekedtetésével, a tárgyalásokon rendre erre tett javaslatot. Kompromisszum-készség: nulla.”


A bejegyzés trackback címe:

https://sztrajkinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr24266379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása