Határozatlan idejű sztrájkot hirdettek keddtől a postások, miután nem született megállapodás a bértárgyalásokon. A Kézbesítők Szakszervezete csak akkor fújja le a munkabeszüntetést, ha hétfő délig újabb, számukra elfogadható bérfejlesztési javaslatot kapnak a Magyar Posta menedzsmentjétől.

Ha ez nem történik meg, keddtől nem kézbesítik és nem dolgozzák fel a levélpostai küldeményeket - ezalól csak az életvédelmi, egészségügyi szempontból fontos csomagok, illetve a vakok írását tartalmazó levelek lesznek kivételek – tudta meg a hírTV.

A birtokunkba jutott levélben (amelyet a Kézbesítők Szakszervezete juttatott el a Magyar Posta Zrt. vezérigazgatóságának) az is szerepel, hogy Amennyiben a Munkáltató 2007.12. 17-én 12 óráig eljutatt részünkre egy elfogadható bérfejlesztési javaslatot, akkor lehetséges az, hogy elállunk a sztrájk megindításától”.

A Magyar Posta Zrt. szóvivője, Tomecskó Tamás egyelőre nem kommentálta a sztrájkkészültséget.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sztrajkinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr71266365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása